/ Vardag /

Söndagsgöra

 
 
Här har jag slagit mig ned med en kopp te, för att göra undan lite av kommande veckas plugg. Ett spanskabrev ska skrivas klart och matten ska jag komma i fas med hade jag tänkt innan jag går och lägger mig. Känns skönt att inte ha någon stress att göra plugg, utan att man har energi att göra det ändå. Vilar från träningen idag då jag inte känner mig speciellt pigg. Halsen är okej, men känner mig allmänt småtussig. Lika bra att vara på den säkra sidan och kanske hellre kunna träna imorgon.
Kom precis att tänka på det att min kropp kanske behövde den här helgen att vila upp sig på. Hela förra veckan kände jag mig lite småtrött och sliten hela veckan, men nu känner jag mig pigg och vill träna igen - det ser jag som ett tecken på att jag inte håller på att bli sjuk!
 
Nä, nu ska jag ägna min uppmärksamhet åt spanskan och "La Plaza 4". Vi hörs!
/ Vardag /

Förkylning som lurar?

Hej på er från sjukstugan i Östersund..eller ja, sjukstugan. Ontihalsenstugan i alla fall. 
Vaknade imorse med en halsont och svullna halsmandlar. Klev upp med en gång och gjorde i ordning den enda dunderkur jag kan mot förkylning - ingefära, citron och honung ned i 2 dl vatten som får koka ett tag tills man anser att det är klart. Och starkt blev det. Tårarna rann medan jag hällde i mig en kopp i sängen framför nyhetsmorgon, så jag hoppas att det gjorde underverk. Faktum är att halsen inte allls är lika öm och svullen ikväll *pepparpeppar*
 
I övrigt så har jag inte gjort många knop alls idag. Varit ned på stan en sväng, fixat och donat i lägenheten samt lagat goda fiskburgare tillsammans med Marielle till middag. Efter det var jag så trött så jag drog raka vägen hem, och slängde mig i sängen där jag fortfarande ligger med tjocksockar och datorn i knät. 
 
Första skolveckan är även avklarad. Ett tydligt tecken på det måste ju vara just att jag börjar känna mig lite småtussig. Tusen nya baciller, lite småsliten sen lägret förra veckan, och en massa nya saker och rutiner igen. Kanske inte är så konstigt ändå att det är som det är. 
Men att skolan är igång, tycker jag är skönt - som jag skrev i förra inlägget. Veckan har varit bra, och schemat är aningen mer skonsamt mot träning och tid för annat, i år jämfört med förra året. 
Igår, fredag - var vi ut på Frösön för att köra ett skatepass med fokus teknik och lite impulser på slutet. Kroppen kändes allt annat än pigg, men trots det tyckte jag att passet rullade förbi förvånadsvärt lätt. Fick mycket användbar feedback på tekniken, och jag märker att småsaker man tänker på lite då och då faktiskt gör skillnad i det stora hela. Kul!
 
Nu var det ett tag sedan jag hade tänkt stänga igen butiken för idag och låta John Blund natta mig, så det är väl bäst att jag gör som det var tänkt. Slänger med lite bilder från veckan också. Godnatt!
 
 
 
 
 
 
/ Vardag /

Är tydligen en tvåa nu?

Första dagen i skolan är gjord och jag kan inte säga annat än att det känns jättebra. Började dagen med upprop och info, sedan har vi haft två lektioner och slutade vid tre. Känns hur lyxigt som helst för att vara en måndag när vi nästan gick till fem i ettan typ varje dag. 
Efter skolan traskade jag ned på stan för att inhandla lite nödvändiga saker, såsom nytt puder och block till skolan. Ska även försöka vaska fram en miniräknare någonstans som är funktionsduglig för matte 2b. Glömde min i Idre i vintras och sedan dess har jag varit utan, och använt mig av miniräknaren på mobilen vid behov. Men jag känner att om jag ska kunna förbättra mig i matte så måste även förutsättningarna vara bättre, så sorry telen, men det håller inte längre. 
 
Något som jag verkligen inte vant mig vid än, är att kalla mig själv för "tvåa". Känns som att vi alltid varit små ettor och alltid kommer vara. Men nejdå. Det hände flera gånger under lägret att jag gick till "ettornas samling" under träningspass osv., istället för till tvåornas där jag skulle vara.