/ Vardag /

Senaste dygnet

 
Har jag stått för grillningen till gårdagens middag. Fick godkänt, speciellt för att vara första gången • Ätit god mat då, som ni förstår • Åkt rullskidor i en värme jag inte trodde existerade idag • Bevittnat vädret som har haft kraftiga växlingar. Sol ena stunden, en minut senare full storm och regnet VRÄKER ned • Kört brutalstyrka på ryssgymmet här hemma. Missbedömmer alltid min egna förmåga när det gäller vikter och körde väl liiite väl hårt med tanke på den träning jag har kvar denna vecka, morgondagen blir ingen rolig historia med tanke på det, haha • Ätit jordgubbar och kollat på Morden i Midsommer - sommar.
 
/ Vardag /

Värme värme sol soool

Igår kom jag hem efter en helg i Ljusne hos Anna. Jag och Amanda tog tåget dit i torsdags och åkte hem i söndags. Vi har tränat tillsammans, badat, solat och sovit en hel del, haha! 
Träningen flyter på bra just nu, och jag tror att jag börjar vänja mig vid medicinerna då jag känner mig piggare än jag gjort på länge. Att kunna åka skidor över huvudtaget, utan att bli stum vid första stavtaget är fantastiskt! 
På torsdag åker jag ned till Östersund igen, denna gång för yran. Hoppas att vädret kan hålla i sig lite till, det är ju såå gött med sol och värme! 
 
 
 
 
 
/ Vardag /

Lägervecka

Hallo!
Har myst ned mig i sängen för den obligatoriska eftermiddagsvilan (eller mellanpassenvilan, kärt barn har många namn..) när man kör dubbelpass. Imorse startade lägret med i4-intervaller på ösk, skate. Trodde nog aldrig att jag skulle säga det, men det gick förvånadsvärt bra. Med tanke på att jag åkte första skatepasset på 3 veckor för en vecka sedan, sopslut. Körde nog första intervallen idag i liiite högt tempo, ca. 30 sekunder snabbare på rundan än jag "skulle" vara. Vilket jag fick sota för resten av passet, men man lär sig som tur är. 
Igår kom jag till östersund rätt tidigt, var skönt att få komma hit och fixa lite, packa upp och annat nödvändigt. 
 
Vädret är verkligen med oss såhär långt. 25 grader i skuggan och strålande sooool. Så underbart! känns alltid roligare att ta sig ut på passen när solen skiner och man slipper pälsa på sig som om det vore februari. 
Nu ska jag försöka sova en liten kortis innan det är dax att börja förberreda sig för eftermiddagens löpning och orientering, haha wish me luck...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ett litet urplock från den senaste veckan. Ska försöka uppdatera med bilder från Rhodos här någonting framöver också.