/ Vardag /

Första Advent

Befinner mig nu i Ramundberget på sista snölägret för detta år. Kom hit i torsdagskväll och har sedan dess tränat på fina spår, både klassisk och skate. Trots att förhållandena varit enormt fina i Östetsund i veckan så var det skönt att få komma hit där det finns mer snö och längre spår. 
Kroppen känns lite trött, inte sliten men ganska seg. Hoppas på en bättre känsla i slutet på nästa vecka då det är cuppremiär och vi åker till Piteå. 
 
Imorse stack vi ut på en fin klassisk tur, och tänkte springa lite i eftermiddag innan vi packar ihop oss i bussarna och åker hem. I helgen har mamma och pappa varit i Östersund och fixat och donat i min lägenhet, som snart är färdig för inflytt! Så fint blir det! Dock kommer jag förmodligen inte kunna flytta in förän helgen innan jul då alla helger framöver är så fullspäckade. Men jag ska börja flytta smågrejer så smått nu framöver, kul ska det bli iaf. 
 
Hoppasni får en fortsatt fin första advent!
 En första bild på den kommande hallen. Visst har jag en fin spygul dörr? Hahah
/ Vardag /

fullspäckade veckor

Balansen och tekniken är det si och så med såhär i början av säsongen, så det är något som man lägger fokus på såhär i början av säsongen snarare än själva fysiska belastningen. Men två fartpass på snö har jag iallafall i ryggen inför helgens tävlingspremiär. 
 
Dessvärre är jag lite i valet och kvalet om jag ska köra, då kroppen inte känns helt 100. Dels p.g.a. halsont till och från samt täppta bihålor, och (förmodligen därför) känns kroppen allt annat än tävlingsredo. Imorgon ska jag köra sista fartpasset inför helgen, och efter det bestämma mig utifrån hur det känns då.
 
Framöver kommer veckorna bara rusa iväg. Tävlingspremiär till helgen i Bruksvallarna, oavsett hur det blir med tävlande eller ej så åker jag dit ändå. Sedan läger igen med skidgymnasiet - förmodligen även detta i Ramundberget, håller tummarna för det iaf. Helgen efter det är det cup-premiär i Piteå, och helgen efter det är det redan Lucia, sen veckan efter DET är sista skolveckan innan jullov! hur sjukt?! nån stans i det här ska jag försöka klämma in en flytt också, haha...kommer bli kämpigt. Men kul!! 
 
Slänger in lite bilder från de senaste veckorna
 
karre fyllde 18 barre
sjukt dålig kvalité det blev...men detta är iaf den enda bild jag har på att vi äntligen är (var) på snö igen!
detta är alltså min far i sin ungdoms dagar. skrattar fortfarande♥
 
hoppas det inte dröjer lika länge innan jag skriver här igen, haha. Pusshej!