/ Vardag /

en bättre morgon

 
En lugn och skön start på denna söndag. Spinger i tvättstugan. Kollar skidåkning. Käkar frukost i lugn och ro. En bättre morgon helt enkelt.
/ Vardag /

okategoriserat

Asså det här med mitt bloggande....går faktsikt rätt ofta in och börjar på ett inlägg. Sedan blir jag för rastlös och kommer på något annat jag ska göra istället p.g.a. brist på fantasi och vad jag ska blogga om. 
 
Om vi ska snacka lite skidåkning då så är läget oförändrat med min inflammerade slemsäck på hälen. Otroligt irriterande. Har inte blivit bättre sedan jag var till sjukgymnasten för två veckor sedan - snarare sämre. Aja, sjukt trist och en följd av detta blir ju såklart att min träning för tillfället och förmodligen även ganska många veckor framöver kommer att se väldigt enformig ut. Men ska jag se det positiva i detta så får jag ju ypperligt tillfälle att nöta in skaten som aldrig riktigt funkat för mig. Kan ju inte bli så mycket sämre i alla fall..
 
Annars då? Kom på att jag kan ju visa lite bilder på lägenheten nu när jag flyttat in och kommit i ordning lite bättre, men väntar nog tills att min soffa har levererats så det ser lite trevligare ut i "vardagsrummet/sovrummet" haha. Nu tog text-fantastin slut, så härefter följer lite bilder istället. Kul va?
/ Vardag /

Resumé av julhelgen


Startade julafton med snöskottning i 22 minusgrader. Kollar man ut idag kan man inte tro att detta bara var en vecka sedan - all snö är borta och gårdsplanen består numera av grus. 
Sedan obligatoriskt julfika. Och ja, det var precis lika gott som det ser ut. 
Morsan var taggad iaf, haha. 

Lite av årets gran och några av klapparna som hamnat där dagarna innan julafton. 

Jag & madre tog en prommis efter alla julklappar var utdelade och innan paltkoman slog till. Dock hade jag köldmask på mig för att skona mina små luftrör i kylan. 

På annandagen kom denna sötnos och hälsade på. Mysigt värre!
En bild på stället jag bara kunnat besöka en enda gång under lovet p.g.a. den här jävla hälen jag har. Så på cykel har jag fått träna denna jul. Inte så kul, men jag hoppas att det blir bättre snart. 
Eftersom jag varken har önskat mina läsare God Jul eller Gott Nytt År - så hoppas jag att ni haft en fin julhelg och nyår. 2015 ska bli ett förbannat bra år, eller hur?!