/ Vardag /

en piggare kropp och pers

Sedan några dagar är jag tillbaka i träning igen, och det känns bra! Har gjort några bra pass i helgen, bland annat kört ett test som jag brukar köra varje sommar när jag är hemma, fick till ett bra pass där jag även persade från förra året. Så det var riktigt skönt att ha det i ryggen efter den lite tyngre period jag haft de senaste tre veckorna. 
Det är väldigt fin träningsterräng här hemma egentligen, tycker själv att jag nog borde utnyttja den lite bättre. I alla fall när det kommer till löpningen, där jag dessvärre inte kunnat lägga så mycket timmar i sommar då min inflammerade häl fortsatt jäklas med mig. Men rullskids-möjligheterna är otroligt fina, även om de har brutit upp asfalten på vissa ställen så finns det väldigt mycket fina vägar och allra helst långa stigningar där det är perfekt att köra intervallpass. Dock ligger mina favoritställen ungefär tre mil bort, inne på den norska sidan gränsen så man behöver lite hjälp med följebil och sånt att köra en ned mellan intervallerna för att optimera tiden och så, men med föräldrar som ställer upp så är det fina förutsättningar för att få till bra pass i varierad miljö!
 
Denna vecka ska vi åka ned till min lägenhet i östersund för att måla om i köket. Den prickiga blå tapeten var väl okej ett tag, men jag vill gärna ha något mer enhetligt i mitt kök. Ska passa på att åka en sväng på IKEA också medan vi ändå är på tur. Sedan är planen att Amanda och kanske Karianne nästa vecka. Hoppas på finväder så jag får visa upp byn från sin fina sida denna gång, sist dom var här var det inte så mycket att se direkt, haha. Långa rullskidturer, förhoppningsvis några löpturer och en massa annat kul man kan hitta på i metropolen Gäddede!!
Från lördagens fina intervallpass! ser dock ut som quasimodo på högra bilden. charmigt
failade lite i tanken, då jag tänkte att jag skulle ta en fin backspegelbild på vägen hem. Men fick ingen sol med eller utsikt heller, men det var väldigt fint irl.
närmare bestämt såhär fint ↑
Såhär fin utsikt hade jag när jag var klar med passet förra veckan. stört vackert!!
 
/ Vardag /

Long time no see

 Är äntligen hemma i Gäddede igen, sedan en vecka tillbaka. Innan sommarlovet bestämde jag att jag skulle vara i stan fram tills efter vårat sommarläger med vsp, v.28 och därefter åka hem och ladda batterierna inför en ny träningsperiod med lite mer timmar. 
Nu blir det ju sällan som man tänkt sig. Åkt hem har jag ju gjort, och haft en lugnare vecka rent träningsmässigt också. Men några batterier har inte direkt blivit laddade om man säger så. Sedan ungefär 3 veckor tillbaka har det väl egentligen gått sådär med träningen. Jag har känt mig seg och kommer inte upp i puls på de hårda passen, medan min distans- och vilopuls är mycket högre än normalt. Efter en vecka med mindre träning så brukar det vanligtvis ge med sig, men inte nu. Min vilopuls blir bara högre och högre, medan jag känner mig lite småhängig och trött. Vad det beror på vet jag inte. Har varit och tagit massa blodprover som jag hoppas få svar på snart, om något inte skulle vara som det ska. 
 
Så i helgen blir det nog  inte många knop gjorda för min del. Hade tänkt att träna, men eftersom att jag känner mig som jag gör så blir det nog inget av med det. Får försöka sysselsätta mig med annat, även om det är något jag har extremt svårt med. Kanske är bra, så jag får öva upp tålamodet lite. Är väl nyttigt att göra ingenting ibland också, även om det känns extremt meningslöst. Aja. Nu har jag skrivit tillräckligt för den här gången.Får se när jag lyckas komma in här igen och kladda ned något. Ha det fint så länge!
 
avslutar med lite bilder från instagram-arkivet så länge, då min telefon inte vill samarbeta just nu.