/ Vardag /

Onsdag

Hann knappt posta inlägget igår förän jag fick veta om fusket med proven, vilket kanske gör så att vi måste göra om hela mattenationella! Helt stört. Att hela Sverige isf ska få sota för något några snorungar har gjort, inte okej alltså. 
 
Idag är det onsdag vilket betyder endast två dagar till hemfärd. Jag har inga riktiga lektioner imorgon då vi iprincip är klara med allt i skolan nu efter alla nationella är gjorda. Ska gå på extra-psykologilektion imorgonbitti sen har jag mest bara träning och packning inplanerat,  SÅ skönt! 
 
Blir mycket arkivbilder men kommer mig aldrig för att ta fram kameran i min vardag, så än så länge får detta duga. Denna är förövrigt från en magisk skartur i påskas. Inte en människa i sikte, orörd snö så långt man kan se, musik i öronen och solen i ansiktet. Att jag inte hade den blekaste om vart jag var när kortet togs är ju en annan femma...heheh
/ Vardag /

Hejdå matte2b

Mattenationella är gjort och jag kan inte beskriva vilken lättnad jag känner! Även om jag inte kände att jag behärskade speciellt mycket av de tre delproven, så är det i alla fall gjort nu. Förhoppningsvis blir jag godkänd och då behöver jag aldrig mer se en mattebok i hela mitt liv om jag inte vill, vilken känsla!!
 
Slutade alltså tidigt idag, efter nationella.Gick hem och skrev klart en samhällsuppgift och nu ska jag traska ned på stan för att göra min andra synundersökning för körkortstillståndet. Slarvmaja här gjorde nämnligen en i höstas men skickade aldrig in den, ovetandes om att den går ut inom tre månader. Så jag får vackert lov att göra en ny. 
 
Känns förövrigt att jag kommit igång med träningen, och att jag igår var till Maggie och körde ett styrkepass för säte/knä som är mina problemområden. Träningsvärk idag? mjorå, rätt hyfsat också. Imorgon ska jag träna, men tar vila idag för att återhämta kroppen och safea så jag inte blir sjuk, nu när det är precis i början och allt. Är helt slut. Gick runt som ett lik igår, och hade svårt att somna igårkväll, därav inte så mycket piggare idag. 
 
 
ganska exakt ett år sedan, när jag och mamma var i grekland. Den brännan skulle jag inte direkt tacka nej till nu....
 
/ Vardag /

Sommaren närmar sig

Hola kompisar. Satte mig precis i soffan framför ett avsnitt av Parneviks efter att ha svängt ihop en ny plåt med fröknäcke - något jag skulle kunna äta ihjäl mig på, seriöst. Så jäkla gott! Har tränat och efter lunch så var jag ned på stan för en fika med bruttorna på Wedan, mysigt. 
 
Sedan förra gången jag skrev här har jag hunnit varit på bal. Det var en kul kväll och jag längtar bara mer och mer tills det är min tur att ta studenten, även om jag trivs så himla bra på VSP och aldrig vill sluta så är det något speciellt varje år man ser studentmössorna på studenterna och allt vad det nu innebär. Aja, har iaf något fint att se fram emot. Hinner hända så mycket annat kul innan dess också.
Sen kan jag berätta att jag ska extrajobba lite på donken i sommar. Hade ju redan sommarjobb hemma i Gäddede, men tänkte att det alltid kan vara bra med något kompletterande här i stan för framtida jobbmöjligheter osv. Så när jag har möjlighet så kommer jag jobba, vilket jag ser fram emot! 
 
Att sommaren inte alls är speciellt långt borta är väl något som inte direkt är så tråkigt heller, hehe.
Satt med min tränare och planerade sommaren i veckan, vilket känns superskönt att jag får lite koll på vad som gäller och att ha stora delar av sommaren redan nu planerad. Kontroll och planeringsfreak som jag är, så njuter jag bara. Ikväll ska jag göra absolut ingenting. Har hänt så mycket den senaste tiden så lite egentid och bara slappa är något jag verkligen är i behov av. 
balfix
ge.mig.sommar.och.värme.nu.tack