/ Vardag /

Är tydligen en tvåa nu?

Första dagen i skolan är gjord och jag kan inte säga annat än att det känns jättebra. Började dagen med upprop och info, sedan har vi haft två lektioner och slutade vid tre. Känns hur lyxigt som helst för att vara en måndag när vi nästan gick till fem i ettan typ varje dag. 
Efter skolan traskade jag ned på stan för att inhandla lite nödvändiga saker, såsom nytt puder och block till skolan. Ska även försöka vaska fram en miniräknare någonstans som är funktionsduglig för matte 2b. Glömde min i Idre i vintras och sedan dess har jag varit utan, och använt mig av miniräknaren på mobilen vid behov. Men jag känner att om jag ska kunna förbättra mig i matte så måste även förutsättningarna vara bättre, så sorry telen, men det håller inte längre. 
 
Något som jag verkligen inte vant mig vid än, är att kalla mig själv för "tvåa". Känns som att vi alltid varit små ettor och alltid kommer vara. Men nejdå. Det hände flera gånger under lägret att jag gick till "ettornas samling" under träningspass osv., istället för till tvåornas där jag skulle vara.