/ Vardag /

Förkylning som lurar?

Hej på er från sjukstugan i Östersund..eller ja, sjukstugan. Ontihalsenstugan i alla fall. 
Vaknade imorse med en halsont och svullna halsmandlar. Klev upp med en gång och gjorde i ordning den enda dunderkur jag kan mot förkylning - ingefära, citron och honung ned i 2 dl vatten som får koka ett tag tills man anser att det är klart. Och starkt blev det. Tårarna rann medan jag hällde i mig en kopp i sängen framför nyhetsmorgon, så jag hoppas att det gjorde underverk. Faktum är att halsen inte allls är lika öm och svullen ikväll *pepparpeppar*
 
I övrigt så har jag inte gjort många knop alls idag. Varit ned på stan en sväng, fixat och donat i lägenheten samt lagat goda fiskburgare tillsammans med Marielle till middag. Efter det var jag så trött så jag drog raka vägen hem, och slängde mig i sängen där jag fortfarande ligger med tjocksockar och datorn i knät. 
 
Första skolveckan är även avklarad. Ett tydligt tecken på det måste ju vara just att jag börjar känna mig lite småtussig. Tusen nya baciller, lite småsliten sen lägret förra veckan, och en massa nya saker och rutiner igen. Kanske inte är så konstigt ändå att det är som det är. 
Men att skolan är igång, tycker jag är skönt - som jag skrev i förra inlägget. Veckan har varit bra, och schemat är aningen mer skonsamt mot träning och tid för annat, i år jämfört med förra året. 
Igår, fredag - var vi ut på Frösön för att köra ett skatepass med fokus teknik och lite impulser på slutet. Kroppen kändes allt annat än pigg, men trots det tyckte jag att passet rullade förbi förvånadsvärt lätt. Fick mycket användbar feedback på tekniken, och jag märker att småsaker man tänker på lite då och då faktiskt gör skillnad i det stora hela. Kul!
 
Nu var det ett tag sedan jag hade tänkt stänga igen butiken för idag och låta John Blund natta mig, så det är väl bäst att jag gör som det var tänkt. Slänger med lite bilder från veckan också. Godnatt!