/ Vardag /

Livet rullar på

Hade ju en tanke på att göra ett inlägg med bilderna från Rhodos, men nu börjar det ha gått så lång tid att det knappt är värt längre. Däremot tänkte jag att jag kunde poppa ett inlägg med lite bilder från Yran. 
Hade absolut inga förväntningar på Veronica Maggio, då jag hört av andra att hon inte är speciellt bra live. Men ack så fel jag hade! Kan fortfarande inte riktigt ta in hur bra hon var, helt klart det bästa jag sett någon gång! Icona Pop och John De Sohn gick inte av för hackor heller vill jag lova. En bra helg helt enkelt, kul att få träffa lite folk igen. Är ju dock inte länge kvar till skolan börjar, kan inte sticka under stolen med att jag små-längtar lite. Är mer än nöjd med denna sommar, mycket tack vare vädret. 
 
Idag stod träning på schemat, inte helt ovanligt kanske. Tung dag. Kände direkt imorse när jag stack ut att det inte blir något solskenspass direkt, varken i form av sol på himlen eller en speciellt pigg kropp. Igår var jag ut på ett cykelpass, vilket jag blev påmind om direkt när jag vaknade imorse. Träningsvärken lät inte vänta på sig. Eftersom jag hade sån muskelvärk i benen igårkväll trodde jag nog att den skulle vara värre, men botemedel i form av att sova med benen i högläge och stretch kanske gjorde sitt till ändå. 
 
Nu ska jag avsluta här och kanske hinna läsa några rader innan allsång på skansen börjar, efterföljt av Morden i Midsommer. En bra sommarkväll alltså. Framför tvn, ironiskt nog. Jaja, ville bara berätta att livet är bra och att jag trivs som fisken i vattnet. PUSS
 
 Åskade inte lite heller igårkväll, sjukt häftigt!!