/ Vardag /

Sovmorgon

 
Godmorgon! 
Eftersom jag har vilodag och sovmorgon idag, så vaknar jag halv sju och kan inte somna om...så typiskt mig. Låg kvar i sängen ett bra tag, såg bland annat första avsnittet av årets julkalender. Vet väl inte om jag tycker att den verkar så bra men....är väl kanske inte helt rätt målgrupp heller, haha. Hur som helst så tycker jag att det hör julen till att kolla på julkalendern och missar aldrig ett avsnitt. Ska väl erkänna att jag fick rysningar när de presenterade första avsnittet imorse också, eheheee. 
 
Har som sagt vila idag, och ska därför passa på att få lite andra saker gjorda som man har svårt att hinna med annars. Gå på en mattelektion, och sedan traska upp till min nya lägenhet för att se vad målaren samt mor och far har åstadkommit, spännande! Var tänkt att jag skulle vara barnvakt till Otto också, men då han är sjuk så blir det tyvärr inget av det. Är så tråkigt att vara idrottare ibland och behöva avstå från att träffa vänner och familj när det går förkylningar osv. Men med cuppremiär i helgen, och efter läger så känner jag att det inte är värt att ta några risker att dra på sig något nu. Tråkigt, men så är det. 
 
Nu ska jag klä på mig och kanske börja packa upp väskan, som jag inte gjorde igår när jag kom hem. Ser ut som ett bombnedslag här, ouugh. Puss hej!