/ Vardag /

Första Oktober

Veckan rullar på, känns verkligen inte som att det redan är torsdag imorgon. Men det har varit en mycket bra vecka så långt i alla fall. Träningen går rätt trögt för tillfället, men tar det lite lugnare denna vecka inför fartveckan nästa vecka då jag vill försöka vara så pigg det går. 
Som sagt rullar livet på. Jag tränar, äter, går i skola och sover typ. Mellan det hinner jag njuta massor av hösten, umgås med fina kompisar, gör lite läxor ibland, lyssnar på poddar och en massa bra höstspellistor. Livet är riktigt bra för tillfället alltså! om man bortser från engelskaprovet idag som jag failade totalt på.
Igår började dagen med staktest som inte alls kändes bra faktiskt, persade dock med två minuter nästan, men jag är sjukt svag i överkroppen plus att jag mest bara stakade mig runt med huvudet mellan knäna igår - alltså inte så bra tekniskt sett heller. Näe, min stakteknik har väl sett bättre dagar - om man säger så.
Och på tal om teknik så kommer jag oavkortat in på dagens pass - RK med fokus diagonal teknik. Jag vet inte vad det är med mig, men så fort jag börjar tänka på hur jag ska åka eller får det förklarat för mig så funkar ingenting. Blir bara gröt i hjärnan och jag börjar nästan fundera hur man ens tar sig fram på ett par skidor. Kan bero på att jag tänker på allt samtidigt - och då får man inte till något. Men det är såå frustrerande när man vet hur man ska göra i huvudet, och hur det ska se ut - men kroppen vill inte göra likadant. 
 
Har inte så mycket mer att skriva, så fyller ut resten med bilder från senaste dagarna istället. Kan ju passa på att säga att jag är dökär i min nya telefon, kameran är sjukt bra jämfört med min gamla 4S.
 
hälsat på och gosat med otto
en bild till från racet i Sveg förra veckan. lånade bilden av Jenny  
 
älskar att solen har lyst mig i ansiktet varje dag denna vecka!! hösten är fantastisk