/ Vardag /

Effektiv veckaYtterligare en skolvecka har passerat, en hyfsat lugn och kontrollerad sådan för en gångs skull. Har fått mycket gjort i skolan, vilket känns väldigt skönt. Har kunnat fokusera på lektionerna och jobbat undan rätt mycket, så nu känns det bra inför prov som väntar. Träningen har också varit lite lugnare, då vi ju hade en rätt intensiv vecka förra veckan. Men det känns bra i kroppen igen, och jag hoppas att jag kan behålla den känslan. 

Idag efter skolan hade jag klipptid, något som var otroligt välbehövligt! Så risigt och slitet som mitt hår har blivit bara de senaste veckorna, var det skönt att fräscha upp det lite. Syns typ ingen skillnad, men jag är nöjd! 
Sen kan jag även berätta att hösten minst sagt har visat sig från sin kallaste sida, förra veckan regnade det konstant kändes det som (tacka Gud för regnjackan!!) och nu har kylan kommit, och även några snöfall. Dock är det ju inget som ligger kvar på backen, men det påminner en ju om att vintern närmar sig med stormsteg. Inte många veckor kvar till första snölagret och tävlingspremiär nu - lääängtar!