/ Vardag /

hatar rubriker

Är rätt dålig på det här med blogg, har någon form av livslögn att jag tycker att det är så bra att ha en blogg - dels för att det är skönt att få skriva av sig men också för att det är kul att ha i framtiden för att kunna gå tillbaka och kolla i, som en sorts dagbok. Problemet är ju att jag inte bloggar så ofta, och sällan skriver detaljerat om vad jag gör på dagarna. Är otroligt att jag ens har några läsare kvar, haha. 
Men nu får det vara såhär - jag bloggar när jag känner för det och har något intressant att skriva om. Mina dagar ser ju egentligen ganska lika ut, sett till innehåll liksom. Jag går i skolan, tränar, äter, sover, umgås med vänner, pluggar ibland, planerar, kollar instagram 1536841 gånger per dag osv. 
 
Eftersom att jag har lov nu - så tar jag dagarna lite som de kommer. Igår gjorde jag inte mycket förutom en löptur på dryga 2 timmar i regnet, var rätt skönt faktsiskt. Sprang i bara underställ och väst i förhoppning om att göra mig liite tåligare mot kylan nu när vi snart ska på första snölägret. Lärt mig från förra året, då det inte var många minusgrader - men herregud vad jag frös då man inte är van såhär i början på säsongen! 
 
Kan även berätta att vi köpt lägenhet. I fredags mitt under uppvärmningen till Torråsentestet ringde pappa och berättade att lägenheten var vår, blev såklart superhappy och tyckte kanske därför att passet gick så bra, trots en kropp som kändes allt annat än pigg. Persade i alla fall på testet, vet dock ej med hur mycket - men det var inget jag trodde att jag skulle göra. Löpning uppför är inte riktigt min starka sida nämnligen. 
Så i slutet av november flyttar jag. Dock är det en del fix som skall göras, men det känns otroligt roligt - och rätt sjukt att det inte är någon annans lägenhet - bara min liksom. Kan göra iprincip vad jag vill med den. 
Ni lär nog få läsa en del om det framöver, då jag älskar att fixa hemm och allt vad inredning heter. 
 
Nu ska jag klä på mig för ytterligare ett löppass i regnet - blir nog rätt enformig träning denna vecka då vädret inte riktigt tillåter rullskidåkning såhär långt i alla fall. Men det gör inget - jag gillar löpning! 
 
 
 
 
 
 
 
Puss hej