/ Vardag /

Lördagskos

Hej på er! 
 
Vet inte riktigt vad som hände med föregående inlägg som publicerades flera gånger, men jag tror jag har fixat det nu. Ser ut så från min dator iaf.
I helgen var det planerat att jag och Anna skulle åka och hälsa på Amanda över helgen, något jag verkligen sett fram emot då de har varit hos mig i Gäddede och vi var till Anna i Ljusne i somras.
Men igår under matten började jag må tvär-dåligt. Eller, jag hade egentligen känt mig lite hängig under träningen också men bara tänkt att jag är sliten. I alla fall så blev det så att Anna fick åka utan mig till Fränsta då jag inte vill riskera att smitta ned dem om jag har/hade någon skit i kroppen. Och dels för att en tuff lägervecka väntar nu till veckan som jag vill kunna genomföra på ett bra sätt. Idag mår jag bättre, men känner mig fortsatt lite hängig. Så jag är kvar i stan i helgen och tar igen mig. Får väl se det som att jag istället får tid över till att göra saker man inte hinner med i vardagen. Denna vecka har egentligen inte varit speciellt intensiv, men allt har liksom gått i ett. Har knappt hunnit reflektera över vad jag har gjort egentligen.
 
Och bara för att jag kan sova precis hur länge jag vill idag utan att det gör något, så vaknar jag såklart 06:48. speicellt pigg kan jag ju inte påstå att jag var, men att somna om var tydligen en omöjlighet. Därför har jag käkat frukost i sängen tills nu och ska ta och hoppa in i duschen innan jag beger mig ned på stan för att uträtta lite ärenden. I eftermiddag ska jag till syrran och leka lite med Otto, mys!
 
Hoppas ni får en fin lördag, hörs hej!