/ Vardag /

det där med återhämtning...

hej på er. 
nu var det ett tag sedan igen. Kom liksom av mig i bloggandet när jag blev frisk och återgick till skolan och de vanliga rutinerna. Tiden har inte funnits helt enkelt. 
Just nu är jag mitt uppe i en tuff mängdlägervecka med skidgymnasiet. Med betoning på tuff, för min del. Har inte riktigt känt mig 100 sedan förra veckan. Sliten och allmänt trött, utan att ha tränat några mängder direkt. 
Detta fick jag känna på idag. På schemat stod 4-5timmars krosspass i Vålådalen, först rullskidor dit och sedan löpning över Ottfjället tillbaka. Kände redan första minutrarna av passet att jag inte var med. Men eftersom att det ibland kan ta lite tid för kroppen att vakna efter tuffa pass (coopertest igår) så körde jag på ändå. Fick verkligen jobba med den där positiva inställningen jag skrev om förut, men till slut insåg jag att om jag ska orka hela veckan är det nog ändå bäst att lyssna på kroppens signaler - något jag har otroligt svårt för. Men vid bytet till löpning trodde jag knappt att benen skulle bära mig längre, så jag avbröt där. Eller nej, jag provade att springa efter att jag fått i mig lite energi - men kroppen sa blankt nej. 
Blir så beviken på mig själv när det blir såhär. Trots att jag alltid såhär i efterhand kan tycka att jag borde insett tidigare att det inte var någon bra idé från början, då jag endast skrapat ihop 5 timmars sömn inatt också efter en minst sagt tuff inledning på lägret. 

Så ikväll har jag tagit det totallugnt och ska gå och lägga mig när som helst för att ta ikapp de där timmarna sömn jag missade inatt. När jag blir såhär 'sliten' utan att ha tränat mycket har jag nog varje gång kunnat se tillbaka och ganska snabbt lista ut vart boven i dramat sitter - sömn och vila. Återhämtnligen blir för dålig då jag går på högvarv hela tiden och ska fixa med allt och göra ALLT samtidigt. Imorgon väntar stakintervaller bland annat, så det är nog bäst att jag avslutar här och hoppar i säng.
 
 
lånat lite bilder från vsp's facebooksida. Lite av vad vi sysslat med på sistone.