/ Vardag /

längsta måndagen på länge

Nej. Det jag tolkade som "ett tecken på att jag inte kommer bli sjuk" som jag så fint uttryckte det i gårdagens inlägg, var dessvärre fel. Istället vaknade jag upp imorse med stick i halsen, och ett dunkande huvud. Men jag har ju lärt mig så pass mycket i mitt 17-åriga liv, att det alltid är värst när man vaknar och när man ska sova. Så jag klev upp, fixade i ordning mig, klädde på mig och käkade frukost som om jag skulle till skolan. Det hade jag ju också tänkt. Sen satte jag mig ned i fem sekunder och insåg att jag var ganska varm och kallsvettades. Tog tempen och hade 38,2. Så det var bara att ringa till morsan och be henne sjukanmäla mig för att sen gå och lägga sig igen. Om jag blev less? JA
Men, det hjälper tyvärr inte att sura över det. Hur mycket jag än önskar att det vore så. Sömn, litervis med vatten, och typ 20 koppar te har hjälpt mig genom denna trista dag. Är så jäkla tråkigt att vara hemma och vara sjuk, inte skönt för fem öre. Önskar jag vore en sån person som kan njuta av att få vila, kolla på serier, läsa en bok och bara mysa när man väl blir sjuk. Men nähärå, halv tio var jag döless. Och då hade jag alltså varit hemma från skolan i två timmar drygt. Tog mig en liten promenix mitt på dagen för att inte börja klättra på väggarna här. Dock var jag väldigt noga med att klä på mig, liiite för noga kanske insåg jag när jag kom ut genom porten. Folk gick runt i t-shirt, medan jag hade pälsat på mig underställströja, tjocktröja ovanpå det, tjock halsduk, mössa och vantar (och jo jag hade byxor. Men i form av ett par enkla tights så det kanske inte var så mycket att komma med i samanhanget, haha). 
Resten av kvällen ska jag tillägna en låååång dusch i hopp om att skölja bort bacillerna och hoppas jag är bättre imorgon. Och sen bänka mig framför premiären av Halv Åtta, sen Idol och Paradise. Känns inte som att jag har feber just nu i alla fall. Men det tråkigaste med att vara sjuk nu är att jag förmodligen inte (läs: inte) kommer hinna bli frisk tills på onsdag och följa med till Åre där vi ska köra Skutantestet med Järpeneleverna. Trist, men shit happens. Nu ska jag diska och hoppa in i duschen, tjaooo!
 
Ja, jag har haft otrooligt roligt idag...