/ Träning & Tävling /

Att byta miljö och hålla motivation uppe

Något jag har funderat på denna sommar är hur viktigt det kan vara, och är med miljöombyte. Snackade om det häromdagen med några på passet, att det inte alltid är så bra att vara på samma ställe och se samma saker dag ut och dag in. Allra helst när det kommer till träning, så är det för mig i alla fall. 
Jag kände att jag började bli riktigt less på Östersund i mitten av sommaren, då jag hade varit här konstant sedan skolan slutade och långt innan det också. Det var så skönt att komma hem och få rulla på andra vägar, springa i andra skogar. Även om jag känner igen mig och kan Gäddede på mina fem fingrar typ, så blev jag mer motiverad att träna och det är viktigt. Och att försöka variera inom loppet av veckor på samma ställe också, att inte alltid köra samma intervallbacke (något jag är väldigt duktig på, har jag hittat ett vinnande koncept kör jag det tills jag är spyless) eller rulla åt samma håll varje pass. Visst har jag favoritslingor/pass men i det stora hela är det viktigt med variation för mig. 
 
Därför tycker jag det är så bra att vi åker iväg på läger, förutom 2 veckor på hösten då vi har hemmaläger. Men så fort jag kommer till Bruksvallarna/Ramundberget så kommer ju träningssuget mer och mer. Träningförutsättningarna är så fina, vi bor toppenbra och har ett bra upplägg på lägren så det är toppen!
 
från förra sommaren då vi var i Ljusne och hälsade på Anna i några dagar..på den tiden det var sommar på sommaren *host*
fina ramis i början på vintern! Bästa lägren runt advent
& ett av mina favoritpass, i Norge. Finaste fjällen och bästa backarna