/ Vardag /

Summering v.31-32

Att blogga från telefonen verkar vara enda sättet för mig att få till ett inlägg här nån gång. Så vi testar väl då.

En tur till Sundsvall med IKEA och Birsta förra veckan innan vi drog tillbaka till Östersund där vi fixade i lägenheten och målade bort den fula tapeten jag haft i mitt kök sen jag flyttade in. Super blev det!! Tack mamma och pappa❤️

Och nu är jag tillbaka i Östersund efter ungefär en månad hemma i Gäddede. Skönt att vara här, få pyssla lite i lägenheten och göra ingenting. Även om det kan vara otroligt skönt att vara hemma också, båda ställena har såklart sin tjusning. I söndagskväll satte jag och Amanda oss i bilen upp mot Gäddede. En bra träningsvecka med lite mer fokus distans. Vi körde ett intervallpass tillsammans som kändes sådär, inga pigga ben och drev knappt någon puls. Kroppen brukar te sig så när jag börjar bli lite sliten, men konstigt nog körde jag ett intensitetspass igår också och då var jag ganska pigg ändå och drev pulsen bra igen. Så kan det vara, upp och ned. 
Bland annat hann vi i alla fall med en superfin tur upp på en av Frostvikens högsta toppar, vilket var otroligt vackert! 

Nu slappar jag i soffan efter en tur på stan och fika med nästa hela tjejgänget. Skönt att skolan börjar snart igen tycker jag, vill få komma in i lite rutiner igen även om jag vet att det kommer bli tufft med plugg. Ska läsa Engelska 7 som tillval och det är något jag tror jag kommer få kämpa med då jag inte har så jättelätt för språk. Men det är kul, så jag hoppas jag har motivation att göra det fullt ut iaf!