/ Vardag /

Vila vila vila vilaa

Ska försöka hålla igång det här med bloggandet lite i en period nu, får se hur det går. 
För tillfället har jag slängt mig i soffan efter att ha käkat lunch. Stack ut imorse med Karianne på ett lugnt löppass i skogarna kring Spikbodarna, blev ett bra och behagligt pass att börja med efter mina dagar med vila som jag haft. Har varit lite småkrasslig sen förra veckan med täppta bihålor och lite halsont till och från, men inget som brytit ut. Och idag kändes det mycket bättre, vilket är skönt. 
Att det äntligen (de senaste två dagarna, haha) har kommit lite värme till Östersund är ju inget jag klagar på heller. Eller..värme och värme, 16 grader just nu, dock är det perfekt träningsväder!
Jag tror att det kan vara bra att ha en 'viloperiod' med flera dagars vila i all träning nån gång, allra helst om man känner sig sliten, riktigt sliten. Det gjorde jag i början på sommaren, vilket resluterade i att jag blev sjuk och var tvungen att vila i några dagar, men det gjorde nog susen för min kropp för jag svarade bättre på träningen efter det. Intressant att se hur kroppen fungerar egentligen, och att lära känna sin egen kropp och veta hur man själv reagerar på olik typer av träning etc. 
 
Nog om det. Imorgon tar jag bussen till Strömsund där jag blir tills torsdag då jag åker hem med mamma, för att sedan på söndag åka tillbaka till Östersund och sen fortsätta mot Ramundberget och höstens första läger med skolan. Ska bli riktigt skoj, ser verkligen fram emot veckan och hoppas på hyfsat väder. Lite värme iaf.
I helgen ska jag verkligen försöka ta vara på det sista av mitt näst-sista sommarlov (hur sjukt?!) bara träna, slappa och plugga lite körkortseori. Om jag känner för det. Ska försöka att inte ha några måsten, bara göra det jag vill. När skolan drar igång blir det nog med den saken - plugg, körkortsplugg och träning. 
Aja, det var lite om vad som händer just nu. Hörs hej!
 
 
Har fått mycket tid att umgås med min fina systerson de senaste dagarna, vilket är väldigt mysigt då det känns som att tiden inte finns för det jämt, trots att vi bor i samma stad.
 Tänkte föresten kanske visa lite bilder på lägenheten, det nymålade köket osv. Men det får bli ett annat inlägg, när jag orkar städa - haha.