/ Vardag /

okategoriserat

Asså det här med mitt bloggande....går faktsikt rätt ofta in och börjar på ett inlägg. Sedan blir jag för rastlös och kommer på något annat jag ska göra istället p.g.a. brist på fantasi och vad jag ska blogga om. 
 
Om vi ska snacka lite skidåkning då så är läget oförändrat med min inflammerade slemsäck på hälen. Otroligt irriterande. Har inte blivit bättre sedan jag var till sjukgymnasten för två veckor sedan - snarare sämre. Aja, sjukt trist och en följd av detta blir ju såklart att min träning för tillfället och förmodligen även ganska många veckor framöver kommer att se väldigt enformig ut. Men ska jag se det positiva i detta så får jag ju ypperligt tillfälle att nöta in skaten som aldrig riktigt funkat för mig. Kan ju inte bli så mycket sämre i alla fall..
 
Annars då? Kom på att jag kan ju visa lite bilder på lägenheten nu när jag flyttat in och kommit i ordning lite bättre, men väntar nog tills att min soffa har levererats så det ser lite trevligare ut i "vardagsrummet/sovrummet" haha. Nu tog text-fantastin slut, så härefter följer lite bilder istället. Kul va?