/ Vardag /

en piggare kropp och pers

Sedan några dagar är jag tillbaka i träning igen, och det känns bra! Har gjort några bra pass i helgen, bland annat kört ett test som jag brukar köra varje sommar när jag är hemma, fick till ett bra pass där jag även persade från förra året. Så det var riktigt skönt att ha det i ryggen efter den lite tyngre period jag haft de senaste tre veckorna. 
Det är väldigt fin träningsterräng här hemma egentligen, tycker själv att jag nog borde utnyttja den lite bättre. I alla fall när det kommer till löpningen, där jag dessvärre inte kunnat lägga så mycket timmar i sommar då min inflammerade häl fortsatt jäklas med mig. Men rullskids-möjligheterna är otroligt fina, även om de har brutit upp asfalten på vissa ställen så finns det väldigt mycket fina vägar och allra helst långa stigningar där det är perfekt att köra intervallpass. Dock ligger mina favoritställen ungefär tre mil bort, inne på den norska sidan gränsen så man behöver lite hjälp med följebil och sånt att köra en ned mellan intervallerna för att optimera tiden och så, men med föräldrar som ställer upp så är det fina förutsättningar för att få till bra pass i varierad miljö!
 
Denna vecka ska vi åka ned till min lägenhet i östersund för att måla om i köket. Den prickiga blå tapeten var väl okej ett tag, men jag vill gärna ha något mer enhetligt i mitt kök. Ska passa på att åka en sväng på IKEA också medan vi ändå är på tur. Sedan är planen att Amanda och kanske Karianne nästa vecka. Hoppas på finväder så jag får visa upp byn från sin fina sida denna gång, sist dom var här var det inte så mycket att se direkt, haha. Långa rullskidturer, förhoppningsvis några löpturer och en massa annat kul man kan hitta på i metropolen Gäddede!!
Från lördagens fina intervallpass! ser dock ut som quasimodo på högra bilden. charmigt
failade lite i tanken, då jag tänkte att jag skulle ta en fin backspegelbild på vägen hem. Men fick ingen sol med eller utsikt heller, men det var väldigt fint irl.
närmare bestämt såhär fint ↑
Såhär fin utsikt hade jag när jag var klar med passet förra veckan. stört vackert!!