/ Vardag /

Long time no see

 Är äntligen hemma i Gäddede igen, sedan en vecka tillbaka. Innan sommarlovet bestämde jag att jag skulle vara i stan fram tills efter vårat sommarläger med vsp, v.28 och därefter åka hem och ladda batterierna inför en ny träningsperiod med lite mer timmar. 
Nu blir det ju sällan som man tänkt sig. Åkt hem har jag ju gjort, och haft en lugnare vecka rent träningsmässigt också. Men några batterier har inte direkt blivit laddade om man säger så. Sedan ungefär 3 veckor tillbaka har det väl egentligen gått sådär med träningen. Jag har känt mig seg och kommer inte upp i puls på de hårda passen, medan min distans- och vilopuls är mycket högre än normalt. Efter en vecka med mindre träning så brukar det vanligtvis ge med sig, men inte nu. Min vilopuls blir bara högre och högre, medan jag känner mig lite småhängig och trött. Vad det beror på vet jag inte. Har varit och tagit massa blodprover som jag hoppas få svar på snart, om något inte skulle vara som det ska. 
 
Så i helgen blir det nog  inte många knop gjorda för min del. Hade tänkt att träna, men eftersom att jag känner mig som jag gör så blir det nog inget av med det. Får försöka sysselsätta mig med annat, även om det är något jag har extremt svårt med. Kanske är bra, så jag får öva upp tålamodet lite. Är väl nyttigt att göra ingenting ibland också, även om det känns extremt meningslöst. Aja. Nu har jag skrivit tillräckligt för den här gången.Får se när jag lyckas komma in här igen och kladda ned något. Ha det fint så länge!
 
avslutar med lite bilder från instagram-arkivet så länge, då min telefon inte vill samarbeta just nu.