/ Vardag /

uteblivet sm och vårkänslor

Det hinner hända mycket på en månad. Fick ett akut blogg-sug så är väl lika bra att ta tillfället i akt, är ju inte allt för ofta det händer - hehe. 
 
Ett läkarbesök som gav mig positiva besked att jag fick börja belasta hälen (läs: ha tryck på) igen för cirka tre veckor sedan. Glad i hågen, och kanske lite väl ivrig på't igen så började jag åka klassiskt med klassiska pjäxor för första gången på över en månad. Överlycklig över att det funkade...40 minuter av passet, sedan började det göra ont igen. Och sedan dess har det stått och trampat på samma ställe, så kort och gott blev suman av kardemumman att jag fortfarande inte kan åka klassiskt som folk, JSM uteblev för min del, och jag har numera även ont i vanliga skor. Att det inte blev några tävlingar denna vecka för mig är såklart otroligt surt, och jag är självklart besviken över att jag inte fick åka den där 5:an klassiskt som jag sett fram emot sedan förra årets distans på jsm som inte alls blev något att hurra över direkt. Klassiskt har alltid varit min favorit, jag har aldrig riktigt hittat det där 'flytet' i skate-åkningen, men som tur är så finns det inget ont som inte har något gott med sig -och vad jag tar med mig ur den här säsongen som börjar lida mot sitt slut är att jag tycker att jag har utvecklat skate-åkningen, både i känsla och teknik vilket känns skönt att jag ändå kan finna något positivt med tanke på hur förra säsongen var för min del och att jag denna säsong som börjar lida mot sitt slut, knappt kunnat tävla någonting. Nu till veckan ska jag i alla fall tillbaka på neuro-muskulär utredning, då läkaren trodde att det kan bero på att jag är sned i foten och belastar hälen mer än nödvändigt när jag åker skidor, därmed sliter jag mer på den än den klarar av.
 
Veckan har gått förvånadsvärt fort, skulle kunnat gräva ned mig totalt över att inte vara i Sundsvall med alla andra skidisar....eller jag började med det. Sen, ramlade jag och slog mig i huvudet eller så var det något annat som hände men jag bestämde mig för att vända det till något positivt istället. Det är som det är, och jag kan inte göra något annat än att acceptera det och göra det till något bra istället. Passa på att göra andra saker jag inte gör annars.
 
Ä L S K A R att våren börjar komma till Östersund. Solen är mer än välkommen
 
Tror det är dags att klippa sig för någon.....eheh. 
 
Sportlovet hemma i Gäddede
Tillbringat eftermiddagen tillsammans med dessa flickor på stadion. Två av dem tävlandes och jag och Amanda hejandes på läktaren. Finfint!