/ Vardag /

1 Maj och nystart

Skulle ta bussen för att hälsa på mormor klockan 07:15 imorse. Men när bussen inte stannade på hållplatsen där jag stod så blev det inte så, och jag får ta senare bussen som går vid tvåtiden istället. Haha, men fick istället en lugn och skön morgon för mig själv här hemma och tid att göra undan lite skolarbete. 
1 Maj igår - vilket för min del betyder nytt träningsår. Känns otroligt skönt, jag känner mig välidigt motiverad att göra ett bra jobb nu i sommar. Min skada i hälen förstörde iprincip hela min säsong, och sedan i vintras så har jag mest gått runt och väntat och väntat på att det ska läka. Har tagit ett halvår nästan, men nu är den bra igen *pepparpeppar* och det känns otroligt skönt! Var ute och sprang för någon dag sedan och när jag kom tillbaka från passet reflekterade jag över att jag inte hade ont någonstans, inte ens ett enda litet skavsår. Hur underbart?! Kanske låter banalt, men när jag varit små-skadad i en halv evighet känns det som så var det en otrolig lättnad att det faktiskt kan kännas riktigt bra också. 
 
Jag har i övrigt varit väldigt produktiv denna vecka om jag får säga det själv. Gjort undan massor i skolan, jobbat bättre än vanligt på lektionerna. Kommit igång med träningen mer och mer, umgåtts med fantastiska vänner, insett hur otroligt fina mäniskor jag har i min omgivning, städat lägenheten, fått tummen ur och målat en dörr samt fixat klart med allt till balen som är om en och en halv vecka ungefär. 
Annars rullar tiden på väldigt fort veckorna framöver, och snart är det sommarlov. Jag tycker att det ska bli såå skönt att få åka hem över en längre tid, även om jag fullkomligt älskar min lägenhet och att vara själv ibland så är det ändå en annan grej att komma hem och få vara lite 'liten' igen. Inte behöva tänka på allt och alla sysslor man annars måste göra när man bor själv. Släppa skolan och bara fokusera på träningen och förmodligen jobb. Hoppas ni har det fint, njut av våren - detta är en sjukt härlig tid på året!
 

#1 / / Madeleine:

Visst är det tråkigt med skador, har själv ett knä som strular så jag blir begränsad i vad jag kan träna.

Madeleine

Svar: Det är supertrist, önskar att man alltid fick vara frisk och skadefri! Tyvärr har min skada kommit tillbaka, precis när jag kommit igång med träningen igen. så typsikt!
oliviabengtsoon.blogg.se