/ Vardag /

Hejdå matte2b

Mattenationella är gjort och jag kan inte beskriva vilken lättnad jag känner! Även om jag inte kände att jag behärskade speciellt mycket av de tre delproven, så är det i alla fall gjort nu. Förhoppningsvis blir jag godkänd och då behöver jag aldrig mer se en mattebok i hela mitt liv om jag inte vill, vilken känsla!!
 
Slutade alltså tidigt idag, efter nationella.Gick hem och skrev klart en samhällsuppgift och nu ska jag traska ned på stan för att göra min andra synundersökning för körkortstillståndet. Slarvmaja här gjorde nämnligen en i höstas men skickade aldrig in den, ovetandes om att den går ut inom tre månader. Så jag får vackert lov att göra en ny. 
 
Känns förövrigt att jag kommit igång med träningen, och att jag igår var till Maggie och körde ett styrkepass för säte/knä som är mina problemområden. Träningsvärk idag? mjorå, rätt hyfsat också. Imorgon ska jag träna, men tar vila idag för att återhämta kroppen och safea så jag inte blir sjuk, nu när det är precis i början och allt. Är helt slut. Gick runt som ett lik igår, och hade svårt att somna igårkväll, därav inte så mycket piggare idag. 
 
 
ganska exakt ett år sedan, när jag och mamma var i grekland. Den brännan skulle jag inte direkt tacka nej till nu....