/ Vardag /

Sommaren närmar sig

Hola kompisar. Satte mig precis i soffan framför ett avsnitt av Parneviks efter att ha svängt ihop en ny plåt med fröknäcke - något jag skulle kunna äta ihjäl mig på, seriöst. Så jäkla gott! Har tränat och efter lunch så var jag ned på stan för en fika med bruttorna på Wedan, mysigt. 
 
Sedan förra gången jag skrev här har jag hunnit varit på bal. Det var en kul kväll och jag längtar bara mer och mer tills det är min tur att ta studenten, även om jag trivs så himla bra på VSP och aldrig vill sluta så är det något speciellt varje år man ser studentmössorna på studenterna och allt vad det nu innebär. Aja, har iaf något fint att se fram emot. Hinner hända så mycket annat kul innan dess också.
Sen kan jag berätta att jag ska extrajobba lite på donken i sommar. Hade ju redan sommarjobb hemma i Gäddede, men tänkte att det alltid kan vara bra med något kompletterande här i stan för framtida jobbmöjligheter osv. Så när jag har möjlighet så kommer jag jobba, vilket jag ser fram emot! 
 
Att sommaren inte alls är speciellt långt borta är väl något som inte direkt är så tråkigt heller, hehe.
Satt med min tränare och planerade sommaren i veckan, vilket känns superskönt att jag får lite koll på vad som gäller och att ha stora delar av sommaren redan nu planerad. Kontroll och planeringsfreak som jag är, så njuter jag bara. Ikväll ska jag göra absolut ingenting. Har hänt så mycket den senaste tiden så lite egentid och bara slappa är något jag verkligen är i behov av. 
balfix
ge.mig.sommar.och.värme.nu.tack